Home » Park och trädgård » Bäddar av blommor - växter - och » Hantverk gjorda av blomkrukor

Hantverk gjorda av blomkrukor

Hantverk att göra är ett utlopp för kreativitet, är ett roligt sätt att passera tiden och ger objekt att inreda ditt hem. Medier för att göra hantverk kan variera från papper till trä till Kina. Om du söker ett ovanligt medium, överväga blomkrukor, eftersom de kan ge hantverk ett tredimensionellt utseende för en mängd olika projekt.

Flower Pot snögubbe

Skapa en flower pot snögubbe att dekorera ditt hus under vintern. Köpa någon storlek terrakotta flower pot du vill, beroende på hur stor en snögubbe du vill skapa. Köp en skum boll som matchar flower pot storlek. Måla hela flower pot vit. Medan det torkning, klipp ut sju cirklar från svart filt eller båten skum. Limma två av cirklar på skum bollen för ögon och limma de återstående cirklarna till bollen i ett halvt cirkel för ett leende. Klippa en triangulär bit av orange filt eller båten skum och limma den mot mitten av skum bollen, skapa en näsa. När flower pot har torkat, vända det upp och ned och limma skum bollen längst ned. Måla tre eller fyra svarta cirklar lodrätt nedåt mitten av potten, gör the snowman knappar. Skapa en halsduk från en tunn längd på varje tyg bundet mellan skum bollen och potten.

Renar Bell Ornament

Köpa minsta lera potten kan du hitta och måla det bruna. När potten är torr, vänd det upp och ned och limma två små glosögda ögon framför precis ovanför brädden. Limma en liten röd pom-pom till brädden strax under ögonen. Tråd en brun piprensare genom en liten klocka och vik slutar för att skapa en loop. Infoga de två ändarna av piprensare genom hålet i potten så de sticka ut från toppen. Böj de två halvorna av piprensare, vilket gör dem ser ut som horn. Binda en slinga i en del av menyfliksområdet och foder genom hålet i potten så du kan hänga upp till prydnad.

Pumpa Flower Pot

Skapa en pumpa flower pot Halloween. Måla en medelstora lera pott orange. När färgen torkar, lägga till en jack-o’-lantern ansikte på framsidan av potten med svart färg. Göra det dumt eller skrämmande. När hela potten har torkat, fylla det med ingjutning jord och ditt favorit faller blomma–kanske en mamma eller en aster. Placera flower pot genom ytterdörren välkomnar trick-or-treaters.

Relaterade inlägg: