Home » Park och trädgård » Däck, terrasser och balkonger » Hur du designar en veranda som omges av

Hur du designar en veranda som omges av

En veranda kan omges med en mängd olika material. Glas, skärmen material och faux trä väggbeklädnad är några av alternativen. Skapa designen så att den rymmer restauranger eller andra familjens aktiviteter som kommer att äga rum på veranda. Granska olika sätt att göra utrymmet kan användas på flera dagar av året, så anser alla aspekter av väder och klimat. Tänk på att inneslutningen design bör stärka den Hem marknadsvärde.

Svårighet: Måttligt utmanande

Instruktioner

Saker du behöver

 • Rutat papper
 • Mätningsverktyg
 • Sketch pad
 • Veranda design böcker
 • Konsumenten guide rapporter
 • Konkreta ordet bas
 • Material lista
 1. Skiss veranda på rutat papper med hjälp av faktiska dimensioner. Rita en veranda ur flera vinklar, inklusive en fågel eyeview ser ner på golvyta. Inkludera möbler, som tabeller och sidan stolar, i planritningen vill skapa ett trafik mönster. Ge utrymme för ett hus dörr eller en promenad ut dörröppningen i utrymmet.
 2. Rita hus och veranda taket till kompletterar varandra. Granska design böcker att få idéer för formatmallen i taket som fungerar för veranda. Undvika att utforma ett platt tak, eftersom ett platt tak kan lätt läcka över tiden. Pitch taket minst 30 grader till kasta regn. Inkludera överhäng, rännor och stuprör i veranda hölje som blandas harmoniskt med kammaren. Planera att göra veranda takläggning matchar material på huset taket i konsistens och färg.
 3. Bifoga en veranda med glas genom att bygga en konkret base minst 24 tum djup att absorbera värme. Prata med solen rummet återförsäljarna att granska typer av isolerad vägg paneler, glas paneler och andra alternativ. Bifoga hela veranda i glas med en sun rummet kit, om produkten har höga omdömen från konsument recensioner. Överväg att använda glas på endast ena sidan av veranda med händelseutvecklingen eller screening i den andra änden.
 4. Utveckla en plan för att bifoga en veranda som en vardagsrummet genom att omsluta nederkant hälften i täckande material. Lägga till väggbeklädnad motsvarar huset på de nedre 48 tum av veranda, t.ex. Planera att bygga i avsnitten längst ned med 2-av-4-tums styrelser att rama utrymmet. Lägga till väggbeklädnad över utformningen på utsidan. Avsluta interiören med plywood blad som kommer att caulked och målade. Lägga till screening eller trä gitter på övre delar av inneslutningen.
 5. Designa en media CAB vägg på ett avsnitt i en sluten veranda. Skapa skåp vägg under ett tak område byggdes säkert för att hålla ut regn. Bifoga en ände av veranda, till exempel trä utformningen och faux trä väggbeklädnad. Installera isolering på insidan av denna mur och lägger bead board paneling eller 1/2-tums plywood. Bygga cabinetry butted mot invändig paneling eller plywood att hålla en TV eller media spelare.

Tips & varningar

Utforma och skapa ett säkert tak att ge utrymme mer levande alternativ. Använd högkvalitativa material på veranda hölje, särskilt om det kommer att visa från de främre kantsten. Konstruera ett dåligt utformat veranda hölje kan skada återförsäljning värdet av ett hus.

Fånga alla sektioner av inneslutningen veranda till ett betong eller trä golv. Höga vindar kan enkelt flytta eller avveckla en veranda hölje, eftersom vinden kan flytta under tak helt enkelt.

Relaterade inlägg: