Home » Växt » Trädgårdsväxter efter typ » Hur man dödar Hedges naturligtvis

Hur man dödar Hedges naturligtvis

Häckar är ett klassiskt sätt att lägga till charm en varvet eller trädgård men kräver betydande underhåll. Om du inte har tid, energi eller finanser att hålla era häckar ser bra, eller har ärvt en säkring i ett nytt hem som du inte gillar, kan sedan döda hedge vara det bästa alternativet. Dumpning gift på hedge kommer att döda den, men kemiska rot mördare kan förorena marken och gör det svårt att odla andra växter i området. Du kan lyckligtvis döda hedges naturligtvis utan att tillgripa hårda kemikalier och gifter.

Svårighet: Ganska enkel

Instruktioner

Saker du behöver

  • Trädgårdsskötsel handskar/skyddande öga skyddsglasögon
  • Sidan såg/liten chainsaw
  • Detaljgranskning
  • Organiskt kväve som långsamt-release gödselmedel
  1. Sätta på trädgårdsarbete handskar och skyddande öga skyddsglasögon. Avskurna häckar vid rötterna med handen såg, eller om de är gamla och väletablerad, Använd en liten chainsaw. Få nära till marken som möjligt. Avyttra alla klipp häckar. Du kommer att behöva döda stubbar av häckar i syfte för att förhindra re-tillväxt.
  2. Borra två?-tums hål för varje 5 kvadrattum av stump lika djupa som din Detaljgranskning bitars kommer att gå. Gör detta för varje stump från de avskurna häckar.
  3. Häll långsamt-release kväve gödselmedel i borrad hålen. Det kan tyckas vara krånglig att lägga till gödselmedel till något du vill döda, men de gödselmedel som används på detta sätt kommer kål på stubbar och stöd i deras snabba sönderfall. Dessutom lämnar använder organiska gödselmedel i stället för starka kemikalier för att döda häckar marken rikare, snarare än fattigare, i kvalitet.
  4. Täcka stubbar med jord. Kontrollera status för dekompositionsträd varannan vecka, Det kan ta ett par månader att helt ruttna stubbar till ett stadium där du kan återplantera i området.

Tips & varningar

Om häckar på en egendom rad, alltid samråda med zonindelning myndigheterna att du har rätt att döda dem. Det är också artig att informera dina grannar som du planerar att döda utanför häckar. Samråd med dem om vad du plantera för att ersätta häckar med kan också undvika neighborly tvister.

Relaterade inlägg: